Gratis verzending in Nederland en België bij bestelling boven €30,-

  • Aanbieding!

SRAM Rival AXS HRD shifters

00.7018.443.003
€ 217,95
Inclusief belasting

SRAM Rival AXS HRD shifters

SRAM Rival AXS

€ 217,95
Inclusief belasting
Zijde :
Quantity :

Hurry! Only 2 Left in Stock!

Laatste items in voorraad

SRAM Rival AXS HRD shifters

De AXS technologie is veilig en betrouwbaar in gebruik en heeft een strakke look die past bij de moderne racefietsen. eTap AXS schakelgroepen zijn eenvoudig en logisch te bedienen: één knop om lichter te gaan, één om zwaarder te gaan en tegelijk om van voorblad te wisselen.

De 12 versnellingen bieden een groter bereik en kleinere sprongen, zodat je altijd in de juiste versnelling zit, of je nu een muur beklimt of een sprint trekt naar het plaatsnaambord. Bovendien heeft SRAM eTap AXS meerdere versnellingsopties om je fiets aan je specifieke behoeften aan te passen.

Draadloze besturing opent de deur naar nieuwe niveaus van maatwerk. Met AXS kun je het gedrag van je onderdelen afstemmen op je rijstijl en voorkeuren. Schakel verbeterde schakelmodi in, of wijs schakelacties opnieuw toe. Met AXS kun je je AXS-onderdelen verbinden met een mobiele app, waar je aangepaste acties kunt toewijzen aan je bedieningselementen. Alles spreekt dezelfde taal, en je kunt zelfs onderdelen voor racefietsen en mountainbikes combineren om de mix fiets van je dromen te bouwen.

inclusief remklauw en kabels

Let op: werkt alleen in combinatie met Sram onderdelen00.7018.443.004
2 Items

Specifieke referenties

ean13
710845864667
w3c